Tour du lịch Singapore STREET FOOD 2022 !! # 1 Katong Laksa + Cơm gà NẶNG tại SINGAPORE!Chuyến tham quan ẩm thực đường phố SINGAPORE vào năm 2022! Đi nào!!! Đây là một trong những quốc gia đa văn hóa và đa dạng nhất trên thế giới và bạn có thể thấy điều đó qua nền ẩm thực của Singapore. Hôm nay tôi (Luke Martin) sẽ đưa bạn đi tham quan ẩm thực đường phố Singapore! Tập này dài 1/3 tập của Singapore vào năm 2022. Lần đầu tiên bắt đầu với các món ăn kinh điển của Singapore và Trung Quốc như cơm gà và laksa! Singapore thực sự là một thiên đường ẩm thực và tôi sẽ đưa bạn cùng với người bạn Khee @FoodieMommaPH của tôi để có một ngày ăn uống trọn vẹn ở thành phố xinh đẹp này! Cảm ơn các bạn đã xem và nếu các bạn thích video này, hãy LIKE và đăng ký để không bao giờ bỏ lỡ một tập nào của Du Lịch Chopstick. ĐĂNG KÝ VÀO @FoodieMommaPH Các chương video: 0: 00-1: 04 Giới thiệu 1: 05-2: 57 Kaya Toast @ Heap Seng Leong 2: 58-5: 40 Prawn Mee @ Beach Road Prawn Mee 5: 41-8: 00 Wantan Mee @ Mei Yuen 8: 01-11: 24 Nonya Laksa @ Katong Original Laksa 11: 25-17: 10 Cơm gà @ Cơm gà không xương ngon 17: 10-17: 42 Outro ______________________ Tôi là Luke Martin, người yêu ẩm thực và thế giới du khách! Tôi tạo video về các món ăn địa phương, chính thống và độc đáo từ khắp nơi trên thế giới. Tôi đặc biệt thích nếm thử các món ăn đường phố trên khắp châu Á. Tôi đã đi khắp châu Á, châu Âu, Trung Đông, một số khu vực của châu Phi, Bắc Mỹ và danh sách này vẫn đang tiếp tục phát triển! Nhiệm vụ của tôi là tạo ra nội dung giải trí, nhiều thông tin, trung thực và vui vẻ! Tôi yêu những gì tôi làm và tôi luôn biết ơn sự ủng hộ của các bạn! Xin cảm ơn và hẹn gặp lại các bạn vào các tập tiếp theo! ______________________ 🥢 HỖ TRỢ CHOPSTICK TRAVEL: https://www.patreon.com/join/chopsticktravel https://www.youtube.com/lukemartin/join 📱FOLLOW CHOPSTICK TRAVEL: https://www.instagram.com/chopsticktravel https: //www.facebook.com/chopsticktravel https://www.chopsticktravel.com 🎵 MUSIC (dùng thử miễn phí): https://www.epidemicsound.com?=Wn_-_7Nk.

See also  Check-in quán thịt chó ngon tại hải phòng - Du lịch 123

Chuyên mục du lịch của chúng tôi tổng hợp thông tin từ youtube. Bản quyền thuộc về tác giả của video đó. Nếu có gì thắc mắc vui lòng liên hệ chủ video bên dưới phần mô tả.

Chuyên mục: https://dulichsingapore123.com/category/du-lich-singapore

Hãy để lại 1 bình luận và chia sẻ bài viết này nếu bạn thấy hữu ích

dulichsingapore123.com xin cảm ơn!

About admin

Check Also

Michael Jackson – Chuyến lưu diễn lịch sử tại Kuala Lumpur (ngày 29 tháng 10)

Toàn bộ chương trình của đêm thứ 2 tại Kuala Lumpur Được làm lại hoàn …

25 comments

 1. Michele Nylander

  Baby girl is so cute 🥰

 2. so many people there

 3. The Prawn Mee is actually cheap compare to food in US. That bowl would probably be $18- $20usd.

 4. Hainanese chicken rice originated from the Straits Chinese of Hainan ancestry… it’s origins is not from Hainan

 5. MiMi MuMu Food Journal

  Katong Laksa is famous and we love it too 😍😍

 6. That is not Hainanese chicken! It's steam chicken. You need to know the difference. Please know before you say it incorrect on YouTube! Thank you!

 7. Solo Traveller

  New girlfriend?

 8. Josephine Dolido

  Where's sabrina?

 9. Joseph Esposito

  Omg I love laksa

 10. Natalie EL Kudacy

  Oh my goodness. Eat the soft eggs with soya alone. You eat the wrong way. Do not eat the toast bread with soya eggs. 😝😬

 11. Please lah, Singapore does not have street foods. We call the foods Hawker Centre Foods. Please do not anyhow name Singapore Hawker Centre as Singapore STREET FOOD.

 12. Hey Luke, welcome back to Singapore! Thought I have seen your past videos of you in Singapore before the pandemic. Enjoy Singapore!

 13. So, is it really the correct way to eat the kaya bread dip into the half boiled egg?

 14. oh man cant wait for my trip thre soon!!!

 15. I'm from Singapore and I really enjoyed your video! 😊 The food looks amazing.

 16. Luiz Emilio Beaklini

  Where is Sabrina ?

 17. very racist country singapore

 18. Best chicken rice? Clearly not Singaporean and clearly this isn't singapore "best" chicken rice. I been there multiple times and I have to say even thou its not bad its "far" from being the "best" chicken rice in Singapore. They are 100% very worth value due to their soup and salad but the chicken the the rice itself is pretty avg (at most slightly above avg) which is why they have a large customer base. Its always packed because the food court there has limited options. Plus in the katong region other than i12 there isn't any other foodcourt. I have talk to the shop owners who operate in the mall and most of them agreed the chicken rice is pretty average and its only popular due to the limiting options.

 19. Sabrina made the show buddy.

 20. I have been eating at the Beach House Prawn mee for over 2 decades. Definitely worth it

 21. Are you Mark Weins' brother?

 22. Richard Spacer

  What kind of coffee is it? And how do you add the butter? Thank you.

 23. hainanese chicken rice is organic from Singapore…its created by the Singapore hainanese. The real china hainanese don't cook rice the way Singaporean hainanese
  And the chicken they use in china hainan call wen chang chicken
  We don't have wen chang chicken in singapore
  In china hainan they only sell the cook wen chang chicken n plain rice
  Why here call hainanese chicken rice
  Its because back in those old days tis local dish was sell by the local hainanese n wan to make a difference from the Cantonese local here selling roasted chicken

 24. Sindisile Nyame

  Keep doing these Vlogs Alone, Much better.

 25. Anna Clariza Mariano

  i love your channel content tho