Chuyến tham quan nhà kính ở Singapore – Tập 104Singapore là một đất nước tràn ngập thực vật, vì vậy không có gì ngạc nhiên khi có rất nhiều nơi để có được những loại cây tuyệt vời cho ngôi nhà và cảnh quan của bạn. Tuy nhiên, đôi khi bạn phải đi chệch hướng một chút để tìm thấy những viên ngọc thật sự. Terrascapes là một trong những vườn ươm tuyệt vời ở Singapore. Mặc dù không nằm trong khu dân cư, nhưng chúng rất đáng cho chuyến đi chỉ vì những giống độc đáo mà chúng có. Điều khiến họ trở nên độc đáo là thực tế là họ có xu hướng tự nhân giống cây của mình để bán, điều này khiến chúng trở nên khó khăn hơn đối với khí hậu của Singapore — điều mà chúng ta sẽ đề cập trong các tập sau. Bạn có một người trồng trọt, vườn ươm, nhà kính hoặc vườn bách thảo địa phương mà bạn muốn xem trong tập sắp tới của Plant One On Me? Đưa ra các đề xuất của bạn tại đây: http://bit.ly/2NxZCXU __ Homestead Brooklyn’s “Plant One On Me” là một loạt bài về làm vườn trong nhà và ngoài trời, các chuyến tham quan tại nhà, các chuyến đi thực tế trong nhà kính và vườn bách thảo, phỏng vấn, trò chuyện du lịch và hơn thế nữa. Viết câu hỏi và đề xuất của bạn trong phần nhận xét bên dưới video, trên Instagram @homesteadbrooklyn #PlantOneOnMe hoặc Facebook @summerrayneoakes và @homesteadbrooklyn. ——————————– Cool Stuff ↴ ————— —————– ➨ Trở thành chuyên gia chăm sóc cây cảnh với lớp học tổng thể về cây trồng tại nhà: https://www.houseplantmasterclass.com ➨ Đặt hàng trước “How to Make a Plant Love You” the book: https://amzn.to/2Pyv7Ra Và muốn được cập nhật tất cả các quà tặng tuyệt vời, tin tức làm vườn, video và blog mới nhất? ——————————– Theo / Sub ↴ ————– —————— ▶ Đăng ký YouTube: https://bit.ly/2y1TSym ▶ Vlog hàng tuần: https://bit.ly/2ReiUDl ▶ Instagram + IGTV: https://bit.ly/2R60nsJ ▶ Facebook: https://bit.ly/2QkpKWq ▶ Twitter: @sroakes (https://twitter.com/sroakes) ▶ Blog: http://homesteadbrooklyn.com/ ▶ Bản tin : http://eepurl.com/clrKeL ——————————– Đừng quên: nếu bạn thích tập này và tập khác, hãy nhớ “Đăng ký” kênh này và nhấn vào chuông Thông báo. Điều này thực sự giúp giữ cho kênh tiếp tục phát triển! .

See also  Tham quan bất động sản thành phố Singapore: Bán căn hộ áp mái ở khu trung tâm | Đại lộ

Chuyên mục du lịch của chúng tôi tổng hợp thông tin từ youtube. Bản quyền thuộc về tác giả của video đó. Nếu có gì thắc mắc vui lòng liên hệ chủ video bên dưới phần mô tả.

Chuyên mục: https://dulichsingapore123.com/category/du-lich-singapore

Hãy để lại 1 bình luận và chia sẻ bài viết này nếu bạn thấy hữu ích

dulichsingapore123.com xin cảm ơn!

About admin

Check Also

Singapore River Safari Amazon River Quest | Sở thú Singapore | 2018

Singapore River Safari, Amazon River Quest. Theo dõi tôi trên Instagram https://www.instagram.com/sagarkelusk để tìm hiểu …

28 comments

 1. Not animals in cages 😠😠

 2. Joanna (London)

  I love these videos ~ you find the most interesting people with incredible collections Summer. There are so many new, weird and wonderfully beautiful species that I have never seen before and could never have imagined existed.

 3. Psst. It's "Conjoined twins". "Siamese twins" is dated and mildly offensive.

 4. Gee’s gardening club UK

  Some truly weird and wonderful species in that greenhouse

 5. Lets be honest…..is anyone having a very hard time focusing on the plants 🌱 because Summer’s toned arms and rock hard slim abs are distracting you? I cannot be the only one here!?

 6. this guy seems so funny. nice episode.

 7. Rajendra Brahmbhatt

  Hello dear friend. You looks very beautiful. Niceeeee vdo updated by you.

 8. Stefanie Fernando

  As a Singaporean, it seems that everyone quickly learns that T-shirt and shorts and slippers is the way to dress in our weather to stay cool. The Botanic Gardens is my fav hangout.

 9. Brandon Pollard

  Summer look so good omggg 🤤😍💚

 10. Kaz Ochrymowicz

  I’m really enjoying your videos.

 11. loved him!

 12. This is really one of the best episodes. I must go visit the nursery and hopefully get to see Sandy, he is a natural on camera.

 13. ChaseLearnsLanguages

  Y’all, the plant at 5:00, I found something so similar just walking down the street in Los Angeles, growing between the sidewalk and a fence. It doesn’t have the big root at the bottom, though. How did it get here?

 14. seputar iwj jember

  👍

 15. I would love to visit your house if I plan to visit the city nearby. In love with your house and the way you have everything planted in your tiny apartment.

 16. alarmingproximity

  Loved this tour, thanks so much! This is the kind of work environment, colleagues and boss I really need 🙂 Where do I send my resume to?

 17. Do not touch the sap of the elephant ear I did it once and regretted it for a few days there are crystals that puncture you skin then chemicals that make you feel as if there is a wasp sting in each of the crystal punctures

 18. Looks like she belongs in the WNBA

 19. Knowhy Charity Foundation

  😯 gorgeous plant 🪴 and amazing cactuses 🌵

 20. michelle alcantara

  i love ur blog .more power❤️🌿

 21. The Metal Gamer

  Are you tall, or is he short?

 22. I am addicted to plants, they make me feel some typa way

 23. Northeast Hardy Tropicals

  Very cool

 24. I'd love one of those huge philodendron if I had room!!! Its like a tree!

 25. Jennifer Tribo

  Try Visit Silang Cavite they have amazing nursery plants that rare and you will love it

 26. wow shes very muscular, nice work you go girl

 27. Graziella Piff

  Tu ma l air un peut conne sur les bords toi

 28. Garden design and landscaping

  I would like a site interested in shade plants, provided that it is varied and has a lot of information

  Thank you very much

  For your cooperation

  Engineer / Muhammad Muharram